BlogsCreatieve hobby'sDo it yourselfHaken

Leer knuffels haken: Diy pakket knuffels leren haken voor beginners

Heb jij altijd al knuffels willen leren haken? Maar heb je geen idee hoe je dat zou moeten leren? Waarom volg je dan niet een online haakcursus ? De complete “knuffels leren haken voor beginners” is zo’n haakcursus. De ideale manier om het haken van knuffels helemaal onder de knie te krijgen. Met behulp van dit programma leer je namelijk al vrij snel de eerste basis beginselen van het haken. Haken voor beginners: Het Leer haken Online lesprogramma incl. boek en startpakket.

Online programma: knuffels leren haken voor beginners

Ook ik heb leren haken door het bekijken van filmpjes. Op deze manier kun je meteen de technieken bekijken en oefenen om deze onder de knie te krijgen. Alles is inmiddels te vinden op internet, maar het is vaak een gigantische puinhoop aan tips en informatie. Er zijn zoveel mensen die willen leren haken. Maar hoe begin je en waar vind je dan die filmpjes. Er is teveel informatie te vinden waardoor je door de bomen het bos niet meer kunt zien. Zoveel mensen die hierdoor letterlijk zijn ‘afgehaakt’ en de haaknaald in de ring hebben gegooid.

Dat is toch ontzettend jammer want haken is een erg leuke bezigheid. Je hebt maar weinig nodig om te kunnen beginnen en bovendien kun je het overal doen. Het brengt je tot rust en heeft zelfs meditatieve eigenschappen.

Waarom een haakcursus met video’s?

Elke en Stephane (Het haakbeest) zijn beide gepassioneerde haaksters. Ze genieten elke dag van de voordelen die haken hun biedt. En dat zouden ze iedereen graag gunnen. Daarom ontwikkelden ze een compleet ‘leer haken programma’. Dit programma richt zich tot beginners die knuffels willen leren haken.

Compleet met video’s, een boek en startpakket. Op deze manier kun jij ook eenvoudig leren haken door stap voor stap de haaktechnieken te volgen die in dit haakprogramma worden voorgedaan.

Wil jij graag knuffels leren haken?

Met dit speciale “Leer knuffels haken voor beginners programma” kun je zo aan de slag. Want waarom zou je het wiel opnieuw uit moeten vinden? Terwijl een compleet haakprogramma met volledig uitgewerkte video’s jou de weg wijst en de begeleiding geeft van A tot Z.

 • Knuffels leren haken beginners
 • Knuffels leren haken beginners
 • Knuffels leren haken beginners

Meer dan 60.000 haak(st)ers gingen je alvast voor met een hele hoop leuke beertjes als resultaat. Omdat het zoveel leuker is met volledig uitgewerkte video’s die je van het begin tot het einde helemaal begeleiden in dit haakavontuur.

Wil jij gericht en vlot knuffels leren haken?

De voordelen:

 • Je exact leert wat de bedoeling is en ben je er vast en zeker zo mee aan de slag kunt.
 • Op deze manier heb je meteen alle technieken goed onder de knie en kan je na je eerste haakproject alle patronen van Het Haakbeest aan.
 • Een hele hoop haakplezier! Met een resultaat om trots op te zijn.
 • Complete cursus! Alles wat je nodig hebt om je eerste beertje helemaal af te maken. Het garen, de oogjes, de vulling maar ook de stekenmarkeerders en de borduurnaald. Zo heb je echt alles bij de hand om je eerste knuffel volledig af te kunnen werken.

Leren haken voor beginners

 • Maak van haken jouw nieuwe passie.
 • Leer meteen de juiste haaktechnieken om knuffels te haken.
 • Zet jouw eigen knuffels op de wereld.

“In slechts 9 stappen naar je eerste gehaakte knuffel”.

Het “Leer haken online” programma is de ideale keuze voor jou. Want je krijgt niet alleen meteen toegang tot de videobegeleiding, je ontvangt ook een compleet pakket met benodigdheden.

Wat zit er in het knuffels Leren haken all-in startpakket?

 1. Het Leer haken boek met alle stappen om je eerste knuffel te haken.
 2. Een online programma met alle video’s en digitale lessen.
 3. Het Leer haken startpakket met het juiste materiaal om aan de slag te gaan.

Waarom dit startpakket voor beginnende hakers?

Het is niet altijd even makkelijk om te starten met haken. Zo kun je allerlei vragen hebben waar je maar niet het juiste antwoord op kunt vinden:

 • Want wat voor garen kun je gebruiken om knuffels te haken?
 • Welke haaknaald heb je hierbij nodig en
 • Waar kun je nu het beste oogjes bestellen?

Het zoeken naar antwoorden op deze en alle andere vragen, kost alleen maar meer tijd. Zou je deze tijd niet veel beter willen besteden aan het leren haken van knuffels?

Welke materialen zitten in het haakpakket?

Daarnaast is het gebruik van goed materiaal zeer belangrijk om met plezier te kunnen haken. Het voordeel van een compleet haakpakket om knuffels te haken, is dat alles in één pakket zit. Dus wel zo gemakkelijk. Daardoor hoef je niet alles los te kopen en kun je meteen aan de slag.

Het startpakket bevat:

 • De ideale ergonomische haaknaald voor beginners,
 •  Iets dikker garen zodat je je steken gemakkelijk kan zien.
 • Veiligheidsoogjes
 • lichte, goed wasbare synthetische vulling
 • Borduurnaalden
 • Parelkopspelden 
 • Stekenmarkeerders. Onmisbaar om inzicht en duidelijkheid te bieden in de eerste haakstappen.

Leer stap voor stap knuffels haken met dit all-in startpakket. Creatiefje wenst jou alvast heel veel haakplezier.

Haak jij weleens knuffels? Laat jij het resultaat zien in de comments hieronder?