BlogsCreatieve boekenDo it yourself

Het kook- klieder- en knutselboek voor kinderen

Vandaag is het nieuwe kook-klieder- en knutselboek boordevol creatieve knutselprojecten van ‘Handmade charlotte’ uitgekomen.

Het boek wat van thuiszitten (weer) een feest maakt. Met maar liefst 60 briljante ideeën voor kinderen: om te spelen, te knutselen, en te bakken. Maakt dat dit boek een fantastisch en fantasierijk boek voor de hele familie is.

Het kook- klieder- en knutselboek

Met dit boek wat boordevol knutselprojecten, spelletjes en recepten staat, zijn de kinderen het hele jaar wel zoet! De vele instructies en de inspiratie die dit boek kan bieden, zal de creatieve lezers goed kunnen begeleiden om met succes de vele kook-knutsel- en kliederprojecten uit te kunnen voeren.

60 ideeën om je nooit meer te vervelen

Zo staat het kook- klieder- en knutselboek boordevol met allerlei fantasierijke projecten, zoals:

  • Unieke knutselwerkjes,
  • Feestelijke lekkernijen en
  • Doldwaze activiteiten,

Handmade Charlotte

Handmade Charlotte is met recht een waar Pinterest fenomeen te noemen. Op haar Pinterest kanaal zet ze menigeen aan tot het maken van de leukste en inspirerende knutselprojecten. Ze wordt zelfs genoemd in de lijst van de meest invloedrijke Pinterest gebruikers.

Verschillende kook- klieder- en knutselprojecten

Verschillende van deze projecten komen in het kook-klieder- en knutselproject volop aan bod. Maak bijvoorbeeld eens actiefiguren van pasta of een eenhoorn-marionet. Ga eens op een knutselsafari in je eigen woonkamer met kartonnen verrekijkers en een zelfgemaakt walruskostuum.

Wil je liever lekker koken? Ook dan is dit boek zeker geschikt voor jou. Maak dan bijvoorbeeld eens de waanzinnige wentelteefjes, het courgettebrood of een heerlijke ondersteboven ananascake.

Wat voor kook- klieder- of knutselproject je ook zoekt dit boek staat vol briljante ideeën om de kinderen (en natuurlijk ook jezelf) bezig te houden op de dagen dat je een leuke activiteit zoekt.

Wie is handmade Charlotte?

Auteur Rachel Faucett is moeder van vijf kinderen.  De auteur-ontwerper wordt door Business Insider genoemd in de top 20 van meest invloedrijke Pinterest-gebruikers. Rachel Fauccett houdt zichzelf ook bezig met ontwerpen voor merken als Anthropologie en Pottery Barn Kids. Onder de naam ‘Handmade Charlotte’ weet ze menigeen aan te zetten tot het maken van de leukste kook- klieder- en knutselprojectjen.

Informatie over het boek

Samenvatting van het boek

Een magische schatkist vol leuke gezinsactiviteiten met meer dan 100 projecten die je het hele jaar door samen kunt doen. Van heerlijke traktaties voor de feestdagen en knutselprojecten die de moeite waard zijn om te knutselen tot heerlijke games, Het kook- klieder- en knutselboek is een onmisbare bron voor ouders die op zoek zijn naar geweldige ideeën om te doen met het gezin.