Uitleg haarspeldjes swap

Hoe werkt de haarspeldjes swap?

Swap? Wat is een swap?

De laatste tijd is een swap heel erg populair. Je hebt allerlei soorten “swaps”maar wat is nu een swap?  Een swap betekent letterlijk: een “uitwisseling”. Je wisselt aardigheidjes uit met iemand anders. In dit geval wissel je dus zelfgemaakte haarspeldjes uit. Dit gaat via de post. Eigenlijk is het heel erg simpel. Je maakt voor de haarspeldjes swap 3 leuke setjes haarspeldjes voor je swappartner en verstuurt dat op de aangegeven datum met de post. Als deelnemer kun je posts plaatsen op Instagram of twitter met de hashtag: #haarspeldjesswap zodat er in die periode allemaal leuke foto’s op IG te zien zullen zijn. Op facebook heb ik een besloten groep aangemaakt. Via de besloten facebookgroep kun je vragen stellen.

Swappartner?

Dat is degene die je van mij krijgt toegewezen. De persoon waar jij de haarspeldjes naartoe stuurt. Dus….je krijgt van mij een naam, adres en de maten van de te maken haarspeldjes van je swappartner en jij gaat aan de slag. 

Kosten?

Dat bepaal je dus helemaal zelf. Zolang je maar 3 setjes haarspeldjes maakt. Hoe ze er uit komen te zien laat ik aan jou over. Deze kunnen per brievenbuspost verzonden worden. Wel is het leuk om de haarspeldjes leuk te verpakken en de envelop wat op te leuken zodat het een echt kadootje is voor degene die ze ontvangt.

Aanmelden?

Het aanmelden kan via dit formulier. De inschrijving is geopend tot donderdag 15 September 2016. Gebruik om je aan te melden het aanmeldformulier en vul hierbij alle vragen in. 

Let op:

Je krijgt na aanmelding een bevestiging van mij via de mail. Zo weet je dat je bent ingeschreven voor de swap. Dit is je bewijs van inschrijving en bewaar deze dan ook goed.

Verzenden van de swap?

De inschrijving is geopend tot donderdag 15 September 2016. In week 38 mail ik iedereen de gegevens van je swapmaatje. Je hebt dan ruim de tijd om leuke haarspeldjes te maken en we verzenden op woensdag 6 Oktober.

Mocht straks blijken dat je de verzenddatum niet haalt, wat altijd kan gebeuren natuurlijk, meldt dat dan wel even bij mij. Laat me weten wie ik kan laten weten dat zijn/haar swap iets vertraagd zal zijn. Dit voorkomt onnodige teleurstellling.

Laat we er met zijn allen een leuke swap van maken!

Dan rest mij nog om jullie veel plezier te wensen met de voorpret en het maken van leuke haarspeldjes en natuurlijk de ontvangst van de haarspeldjes!

Succes!

* Meedoen is op eigen risico. Creatiefje is niet verantwoordelijke voor swaps die bij de post verloren gaan, dat is natuurlijk ontzettend jammer maar door mij niet te controleren of te herstellen. Dus dat is het risico bij verzending. Uiteindelijk is PostNL verantwoordelijk voor verzending.