Creatieve benodigdhedenCreatieve hobby'sDiamond paintingDo it yourself

Diamond painting set kopen: Top 10 van de leukste diamond painting sets

Diamond painting kits set

Doe jij het al? Diamond painting is de creatieve hobby van dit moment. Een diamond painting set staat garant voor heel wat creatieve uurtjes. Wil jij ook een diamond painting set kopen? En kun je hiervoor wel wat inspiratie gebruiken? Creatiefje zocht de leukste sets bijelkaar in deze top 10 sets voor diamond painting.

Wat is diamond painting?

Ken jij Diamond painting al? Diamond painting is een hele leuke handwerkhobby welke nog het meest lijkt op het schilderen op nummer. Maar bij diamond painting (diamant schilderen) gebruik je geen echte verf maar hele kleine gekleurde kristallen steentjes die lijken op kleine diamantjes. Je schildert als het ware dus met deze diamantjes. Door deze gekleurde steentjes op de juiste plek op het (voorbedrukte) canvasdoek te plakken, ontstaat er een prachtig schilderij. 

Diamond painting set kopen? Top 10 van de leukste diamond painting kits:

Er zijn ontzettend veel leuke diamond painting sets verkrijgbaar. Dit maakt het een mooie en zeer geschikte hobby voor jong en oud. Je kunt er ontzettend veel van maken. Leuke kaarten bijvoorbeeld, sleutelhangers, sieraden, een mooi schilderij maar ook een diamond painting van je eigen foto. Ook als je op zoek bent naar een leuk kado om weg te geven, is een zelfgemaakte Diamond painting een origineel kado. Wil jij ook een diamond painting set kopen? Hierbij een top 10 van de leukste kits:

Set 1: Diamond painting vogels en bloemen

Is het geen plaatje deze prachtige set met vogels en bloemen? Voor heel wat uren vermaak. Met dit complete pakket kun je meteen aan de slag.

Set 2: Diamond painting vlinder

In deze diamond painting set vlinder zitten alle benodigdheden om direct na ontvangst van start te kunnen gaan. Je ontvangt een complete set met gekleurde steentjes, een pen om de steentje mee op te pakken, een bakje en was.

Set 3: Diamond Painting Kit 100% Zen (in pink)

diamond painting sets kits

Set 4: Diamond Painting Kaarten Set

Een leuke zelfgemaakte kaart versturen kan heel gemakkelijk met deze set waarmee je 6 kaarten kunt maken.

diamond painting sets kits

Set 5: Diamond painting verjaardagskaart 

Verstuur je zelfgemaakte kaarten op naar de jarige. Met deze set happy birthday kaarten maak jij een originele verjaardagskaart.

Set 6: Home Sweet Home Blank Hout

Set 7: Pakket om je eigen foto te maken

Laat van je eigen foto een diamond painting maken. Het is heel eenvoudig. Jij levert de foto aan en daar wordt een diamond painting pakket van gemaakt. Zodat je zelf je eigen foto kunt maken. Compleet met alle benodigdheden zodat je meteen aan de slag kunt gaan.

Set 8: Diamond Painting Sleutelhanger Set vlinders

Set om 5 vlindersleutelhangers mee te maken. Tip: Ook heel leuk om dit als activiteit te doen op een kinderfeestje.

diamond painting kits sleutelhanger

Set 9: Sleutelhangers hartjes

Maak je eigen Diamond painting hartjes sleutelhangers met dit complete diy pakket. De set bevat alles wat je nodig hebt om 5 sleutelhangers te kunnen maken zoals: bijbehorende steentjes, hars, pen en een bakje om je steentjes in te leggen. Daarnaast ontvang je natuurlijk ook alle onderdelen voor de sleutelhangers.

Set 10: Sieraden maken kinder knutselset

Complete knutselset in handige bewaarkoffer van Totum DIY Diamond jewellery factory. Ontwerp zelf sieraden met diamond paint techniek.

Diamond painting set kopen: Benodigheden voor diamond painting