Leuk dat je mee wilt doen met de haarspeldjes swap!

Op dit moment kun je je niet meer aanmelden voor de haarspeldjes swap. De inschrijving was tot donderdag 15 September 2016. Hou de site in de gaten voor een nieuwe haarspeldjes swap.

Je kunt je al aanmelden om mee te doen met de swap.

Het werkt heel eenvoudig, vul alle vragen in op het inschrijfformulier en klik op Inschrijven. Meer hoef je op dat moment niet te doen. Je kunt je inschrijven tot donderdag 15 September en daarna sluit deze swap. In de daaropvolgende week koppel ik alle swapmaatjes aan elkaar. In week 38 krijg je van mij een mailtje met daarin de gegevens van je swapmaatje. Dan kun je aan de slag! Maak voor elk swapmaatje 3 setjes haarspeldjes (dus totaal 6 haarspeldjes) En jij ontvangt dan van jou swapmaatje ook weer 3 setjes haarspeldjes terug.

Maak een mooi kadootje van de haarspeldjes die je gemaakt hebt. Pak het leuk in, met een persoonlijk briefje of kaart. Ook de envelop mag je versieren. Zodat het voor diegene die de swap ontvangt ook echt een leuk kadootje is.

Op woensdag 6 oktober 2016 brengt iedere haarspeldjes swapper de envelop naar de brievenbus zodat iedereen, als de post wat meewerkt, de haarspeldjes swap op donderdag in de bus krijgt.

Via social media #haarspeldjesswap , deze website en de besloten facebookgroep, blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Je kunt je zo vaak inschrijven als je wilt. Per inschrijving is het de bedoeling dat je 3 setjes haarspeldjes maakt voor je swapmaatje.

inschrijven haarspeldjes swap

Wil je graag mee doen maar heb je nog vragen? Lees dan nog even deze uitleg.

Veel Succes!

 

haarspeldjes swap

 

Creatiefje