BlogsCreatieve boekenDo it yourselfHappy stones

Happy stones voorbeelden: Inspiratie om je stenen te beschilderen

Happy stones voorbeelden inspiratie ideeen

Het beschilderen van stenen is vorig jaar een ware hype geworden. Heel veel ouders gingen met de kinderen aan de slag om de leukste happy stones te maken. Ook dit jaar gaat deze hype weer verder. Ben jij inmiddels ook helemaal in de ban geraakt van deze mooie, geschilderde stenen? Zou je zelf wel wat meer inspiratie kunnen gebruiken van wat je op je stenen schildert? Lees dan snel verder voor de mooiste happy stones voorbeelden.

Happy stones voorbeelden

Op internet zijn er vele mooie voorbeelden te vinden. Zelf haal ik vooral inspiratie uit de door ons gevonden happy stones.

Wist jij dat er ook hele mooie boeken zijn met mooie voorbeelden van beschilderde stenen? In dit artikel zal ik hier een aantal boeken van uitlichten.

Wat heb je nodig om happy stones te maken?

Voordat je begint, heb je natuurlijk de juiste materialen nodig. Hier een korte lijst van benodigdheden. Wil je meer weten over happy stones en een uitgewerkte beschrijving, lees dan eerst even dit artikel:

Lees ook: Happy stones maken, stap voor stap handleiding>>>

Aan de slag

  • Als eerste heb je natuurlijk mooie stenen nodig:
  • Ten tweede zijn goeie watervaste stiften erg belangrijk:
  • Een transparante lak is ook handig om de stenen mee af te lakken als ze klaar zijn:

En dan kun je aan de slag met het beschilderen van jouw stenen. Maar wat schilder je nou op je happy stone? Kun je wel wat inspiratie gebruiken? Hierbij leuke voorbeelden om de mooiste happy stones te schilderen.

Happy stones inspiratie

Niet alleen op internet is er Happy stones inspiratie te vinden. Creatiefje vond namelijk ook een aantal leuke boeken. Deze boeken staan vol met mooie happy stones voorbeelden en ideeën om inspiratie te krijgen. Veel plezier met het schilderen van jouw happy stones.

Happy stone voorbeelden

Stone painting for kids

stippen op stenen happy stones voorbeelden

Stippen op stenen

Mandala stenen schilderen voorbeelden

Mandala stenen schilderen

Stenen versieren voorbeelden

Stenen versieren