BlogsCreatieve hobby'sDo it yourselfNieuwsberichten

Diy pakketten voor volwassenen: Creatief aan de slag met de Diy boxen van september18

DIY pakketten voor volwassenen

Buiten is het guur en koud; binnen is het warm en aangenaam. Het najaar is dé perfecte tijd om binnenshuis de handen eens flink uit de mouwen te steken. Of je een ervaren DIY’er bent of twee linker knutselhanden hebt: bij September18 is er voor iedereen een geschikte DIY-box te vinden. Hoe fijn is het om in je warme huispak, onder het genot van een kop thee, creatief bezig te zijn? Ga lekker aan de slag met deze DIY pakketten voor volwassenen.

Creatief aan de slag met de DIY boxen van september18

We leven in een gehaaste samenleving waarin we niet meer zonder onze laptop en smartphone kunnen. September18 – opgericht in september 2018 – is een enthousiaste onderneming die ervoor wil zorgen dat hoofd en handen weer tot rust komen. Creativity can free your mind!

DIY projecten maken? Geen ervaring vereist

Bij September18 maak je de allerleukste interieuritems en fashion statements helemaal zelf. Ook als je nog nooit een breipen of haaknaald hebt vastgehouden, want voor deze DIY-boxen heb je helemaal geen enkele creatieve ervaring nodig. Aan de hand van kant-en-klare patronen en duidelijke video-tutorials coacht het team van September18 je namelijk van A tot Z door het project heen. Hoe leuk is het om kennis te maken met technieken zoals:

  • Breien,
  • Vilten,
  • Tie-dyen of
  • Pyrografie (hout branden)?

Drink jij straks chocolademelk uit het zelfgeschilderde servies? Of steel jij op de kerstborrel de show met je eigen make-uptas of tie-dye sjaal. Ook een gehaakte XXL-deken of krukje met lontwol kun jij helemaal zelf maken. Met je eigen creaties voorzie jij het interieur straks van een persoonlijke touch!

Diy pakketten voor volwassenen: Hoe werkt het?

Bij September18 heb je een DIY membership of koop je een losse DIY-box. Voor € 29,- per maand ontvang je maandelijks de box met daarin alle benodigdheden voor het nieuwste project.

Als member krijg je exclusieve toegang tot de Facebook-community, waarin je DIY-ideeën kunt uitwisselen en als eerste op de hoogte bent van de nieuwste box.

De boxen voor de laatste maanden van het jaar vormen een drieluik van licht:

  • Vanaf oktober kun je aan de slag met een lamp van lontwol 
  • in november met je eigen Led Krasplaat. Met een kraspen ets je een ontwerp op een acrylplaatje en plaatst deze in de houder met verlichting.
  • In december sluit je het jaar af met sfeervolle zelfgemaakte kaarsen van wax.

Liever geen abonnement? Geen probleem, want kunt de boxen ook los shoppen. Ideaal om eerst je creatieve skills te testen of om een project nogmaals te doen. Als je iemand wilt verrassen zijn er speciale cadeau abonnementen. Hiermee kun je 3 of 6 maanden lang iemand blij maken met een creatieve DIY-box op de deurmat.

Jubileumboek
September18 heeft onlangs een Jubileumbox uitgebracht. Dit is een boek met de 30 DIY-projecten van de afgelopen 3 jaar, inclusief bonuspatronen en leuke extra’s.

DIY pakketten voor volwassenen

Ben je zo enthousiast en wil je naast het boek direct een DIY pakket bestellen?! Dan is het project waarbij je zelf een plaid van 3 kilo maakt ideaal.

DIY pakket voor volwassene

In een paar uurtjes tijd brei je dan je eigen woondeken. Hoe leuk is het om heerlijk onder je eigen warme plaid te kunnen kruipen! Het DIY-project kun je bestellen met jubileumboek en breipennen. Leuk om te geven én om te krijgen!

Over September18

Sarah Ruijter is het creatieve brein achter September18. Samen met Leila, Ratna en Alisa runt ze met veel plezier haar creatieve onderneming. Met September18 voorziet ze in de behoefte van mensen die het superleuk vinden om creatief bezig te zijn, maar geen professional of ervaren hobbyist zijn.

DIY pakketten voor volwassenen

Meer informatie, inspiratie en DIY pakketten voor volwassenen vind je op www.september18.nl.