BlogsCreatieve benodigdhedenDo it yourself

Maak je eigen letterslinger

maak je eigen letterslinger

Hou jij ook zo van motiverende en inspirerende teksten? Of ben je op zoek naar een gepersonaliseerde letterslinger die je keer op keer weer kunt gebruiken voor verjaardagen, feestjes, aankondigingen, liefdesverklaringen of gewoon om een persoonlijke boodschap toe te voegen aan je kamer, huis, kantoor of kinderkamer. Maak dan je eigen letterslinger met behulp van dit diy pakket. De letters zijn herbruikbaar zodat je jouw boodschap zo vaak kunt veranderen als je zelf wilt!

Zelf een letterslinger maken

Creëer eenvoudig een mooie letterslinger met dit complete diy pakket. Je maakt heel gemakkelijk een slinger voor je eigen tekst door de letters/cijfers/symbolen met een metalen clip aan elkaar vast te maken.

Gebruik hiervoor jouw favoriete tekst, spreuk of personaliseer bijvoorbeeld een slinger met je eigen naam.

Deze letters, cijfers en symbolen zitten er in het pakket:
Maak je eigen letterslinger

Je hoeft maar 1 keer het pakket aan te schaffen want de letters zijn herbruikbaar. Je kunt dus zo vaak als je wilt de slinger weer aanpassen of veranderen. 

Positieve teksten

Wist je dat positieve teksten onbewust een positieve invloed hebben op mensen? Met deze set kun je zelf de mooiste teksten of quotes maken. Hier wat inspiratie voor leuke teksten:

De slingers zijn ook leuk om te gebruiken in de babykamer:

En niet alleen om op te hangen maar je kunt de letterslingers ook gebruiken als decoratie om de leukste foto’s van je baby mee te maken:

En wat dacht je van een feestje? Van verjaardagen, babyshowers tot huwelijksfeesten, van alles is mogelijk:

Letterslingers

Zoals je ziet zijn de mogelijkheden eindeloos. Deze verpakking bevat 147 kartonnen letters, cijfers, symbolen en metalen clips. Zo maak je elke quote, bericht, woord of zin die je maar wilt. De letterslinger is op deze manier dan ook keer op keer te gebruiken voor elke gelegenheid.

Maak je eigen letterslinger kopen

Meer letterslingers

Liever een andere kleur slinger of een ander lettertype? Bekijk de verschillende mogelijkheden: