BlogsCreatieve hobby'sDo it yourselfNieuwsberichtenVilten

Maak je eigen viltboeket: Zelf viltbloeiers maken met de Viltbloemist Academy

Maak je eigen viltboeket bloemen vilt

Vergeet jij ook weleens de bloemen water te geven? Verwelken de tulpen waar je bij staat en overleven zelfs cactussen het niet? Geen paniek! De Viltbloemist heeft hiervoor dé oplossing en brengt bloemen van vilt. Met deze Viltbloeiers heb je altijd een mooi boeket in huis. Lees snel verder hoe je je eigen viltboeket kunt maken.

Maak je eigen viltbloeiers met de Viltbloemist Academy

Bij de Viltbloemist ben je aan het juiste adres voor een prachtige bos vilten bloemen. Eigenaresse Daphne Engelke verkoopt de mooiste creaties in haar shop én geeft online workshops in de Viltbloemist Academy, zodat mensen zelf aan de slag kunnen met het maken van een viltboeket.

De Viltbloemist Academy

Wie dol is op bloemen en van een creatieve uitdaging houdt, kan bij de Viltbloemist Academy terecht voor een workshop vilten bloemen maken. De workshops vinden plaats op afstand, namelijk gewoon bij jou thuis. In je eigen omgeving en in je eigen tempo. Daphne lanceerde dit idee tijdens de Corona-tijd, toen zij haar workshops op locatie niet langer kon blijven uitvoeren. Het bleek een schot in de roos, want de pakketjes met materialen voor zelfgemaakte viltbloeiers, vliegen de winkel uit.

Een boeket van vilten bloemen: Maak je eigen viltboeket

Met behulp van video’s, tekst en uitleg leer je stap voor stap hoe je de viltbloemen kunt maken. Denk aan het maken van corsages, margrieten, dahlia’s, rozen, wilde bloemen, chrysanten of een veldboeket. Bestel de workshop online en je kunt binnen een half uur al aan de slag! Ook kun je de Materialen Box shoppen, zodat je niet op pad hoeft voor alle benodigdheden. Inmiddels hebben al vele cursisten een online workshop gevolgd en prachtige Viltbloeiers of zelfgemaakt boeket in huis staan.

maak je eigen viltboeket bloemen vilt

Blijvend bijzondere bloemen

Als Viltbloemist zorgt Daphne met veel plezier voor een blijvende herinnering aan een dierbaar moment. De bloemen bedenkt ze zelf en maakt ze zo realistisch mogelijk van natuurlijk en duurzaam wolvilt. Daarbij kenmerken de handgemaakte viltbloeiers zich door de veelzijdigheid, afwerking en detail. Viltbloemen verwelken niet en staan dus altijd in bloei. Ideaal voor mensen die weleens vergeten de bloemen water te geven. Maar ook geschikt om te gebruiken tijdens een speciale dag, zodat je een tastbare herinnering in handen hebt. In de webshop bestel je kant-en-klare boeketten, bruidsbloemen en rouwbloemen van vilt. Staat jouw boeket er niet bij? Daphne maakt ook boeketten op maat. Rekening houdend met de specifieke wensen, kleuren en ideeën zorgt ze ervoor dat de bloemen goed passen bij de persoon.

Lees ook: Bloemetjes van vilt

Over Viltbloemist

Creatieve eigenaresse Daphne Engelke is trots dat Viltbloemist in de zomer van 2020 een merk is geworden. Daarmee is een grote droom uitgekomen. Tijdens de lock-down heeft ze het moeilijk gehad als ondernemer, maar met haar nieuwe inslag ziet ze weer volop vooruitgang. Daphne is positief en maakt mensen blij met haar Viltbloeiers. Haar Viltbloemist Academy groeit en bloeit en daar is ze ongelooflijk trots op. Voor meer informatie en inspiratie: www.viltbloemist.nl.

Boeket droogbloemen kopen

Ben je niet zo creatief aan gelegd of koop je liever een kant en klaar boeket? Dan zijn droogbloemen een mooi alternatief om te kopen. Creatiefje verzamelde de mooiste droogbloemboeketten.

Foto’s: viltbloemist.nl