BlogsCreatieve benodigdhedenCreatieve hobby'sCreatieve materialenVilten

Lapjes vilt pak van 30 verschillende vellen

lapjes vilt verschillende kleuren

Wist je dat je met vilt de leukste dingen kunt maken? Van slingers tot zelfs kleine figuurtjes. Met dit complete pakket van 30 vellen mooie gekleurde lapjes vilt maak jij de mooiste dingen. Deze lapjes vilt bieden jou eindeloos veel knutselplezier en zijn bovendien geschikt voor vele knutselprojecten.

pakket vilten lapjes

Deze lapjes vilt zijn van Vaessen Creative en onmisbaar bij allerlei creatieve projecten, denk hierbij aan verschillende naaiprojecten zoals:

Inhoud pakket vilt

Dit multipack bevat maar liefst dertig vellen vilt, met verschillende, mooie heldere kleuren. De vellen hebben elk een afmeting 10 x 15 cm en hebben een dikte van 1 mm.

lapjes vilt verschillende kleuren

De viltlapjes zijn gemaakt van 100% polyester. Dit zorgt ervoor dat deze lapjes vilt van goede kwaliteit zijn en niet afrafelen. De viltlapjes kunnen worden gebruikt in diverse snijd- en stansmachines. In de collectie van Vaessen Creative zijn nog veel meer kleuren en soorten vilt pakketten te vinden.

Knutselen met vilt

Vilt is een heel gemakkelijk te verwerken materiaal. Met lapjes vilt kun je de mooiste dingen knutselen. Bovendien rafelt het niet en kun je het gebruiken voor de meest uiteenlopende creatieve ideeën. Kortom het perfecte materiaal om lekker met te knutselen. Je kunt de lapjes aan elkaar naaien maar ook aan elkaar lijmen met een lijmpistool.

Een pakket vilten lapjes staat garant voor eindeloos veel knutselplezier!

Boekentip: Creatief met vilt

Kun je wel wat inspiratie gebruiken om te gaan knutselen met vilt? Dan mag het boek: ‘Creatief met vilt’ niet ontbreken in jouw boekenkast. Maak de leukste hebbedingen voor jezelf of om cadeau te geven.

Meer knutselinspiratie met vilt

Comment here