Creatieve benodigdhedenCreatieve materialen

Lapjes vilt pak van 30 verschillende vellen

Lapjes vilt

Compleet pakket van 30 vellen mooie gekleurde lapjes vilt. Voor eindeloos veel knutselplezier en geschik voor vele knutselprojecten.

pakket vilten lapjes

Deze lapjes vilt zijn van Vaessen Creative en onmisbaar bij allerlei creatieve projecten, denk hierbij aan verschillende naaiprojecten zoals:

Inhoud

Dit multipack bevat maar liefst dertig vellen, met verschillende, mooie heldere kleuren. De vellen hebben elk een afmeting 10 x 15 cm en hebben een dikte van 1 mm.

lapjes vilt verschillende kleuren

De viltlapjes zijn gemaakt van 100% polyester. Dit zorgt ervoor dat deze lapjes vilt van goede kwaliteit zijn en niet afrafelen. De viltlapjes kunnen worden gebruikt in diverse snijd- en stansmachines. In de collectie van Vaessen Creative zijn nog veel meer kleuren en soorten vilt pakketten te vinden.

Knutselen met vilt

Vilt is een heel gemakkelijk te verwerken materiaal. Met lapjes vilt kun je de mooiste dingen knutselen. Bovendien rafelt het niet en kun je het gebruiken voor de meest uiteenlopende creatieve ideeën. Kortom het perfecte materiaal om lekker met te knutselen. Je kunt de lapjes aan elkaar naaien maar ook lijmen met een lijmpistool.

Een pakket vilten lapjes staat garant voor eindeloos veel knutselplezier!

Je vindt de vilten lapjes hier!

Comment here